Vattenfilter

Vattenfilter

Har du problem med järn, humus eller nitrater i dricksvattnet? Vi erbjuder effektiva vattenfilter för egen brunn. Vårt sortiment är omfattande och de produkter som vi marknadsför hjälper dig att få ett tjänligt vatten med normala och icke skadlig nivå av olika organiska material. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av att arbeta med att filtrera vatten. Den tillverkare som vi marknadsför har över 20 års erfarenhet i branschen och designar vattenfilter för såväl privata hushåll som industrier.

Vattenfilter

Vattenfilter för vattenrening med service

Vårt utbud av produkter är omfattande. Vi kan bland annat erbjuda vattenfilter för järn, mangan och kalk samt effektiva vattenfilter för humus. När du anlitar oss sköter vi såväl leverans som montering av ditt filter, dessutom har vi egenanställda servicetekniker som ser till att din produkt fungerar på ett optimalt sätt under många år framöver. För att du som kund ska känna dig helt trygg med vårt sortiment lämnar vi fyra års garanti. De filter som du hittar hos oss hör till marknadens mest avancerade.

Våra olika filter:

Effektiva vattenfilter med hög reningskapacitet

Oavsett om du köper ett vattenfilter för humus eller en modell som renar från kalk kan du vara säker på att du får en produkt med hög reningskapacitet.

  • Vi har bland annat helautomatiska filter med flödesstyrda styrenheter
  • Vårt järnfilter tar upp hela 20 mg/liter totalt av järn och mangan
  • Hos oss hittar du modeller som är unika på den svenska marknaden

Vi erbjuder vattenfilter till ett lågt pris

För oss är det självklart att det inte ska behöva vara kostsamt att ha ett tjänligt dricksvatten. Tack vare våra kunskaper om branschen kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Innan du beställer ett vattenfilter från oss kan vi genomföra en kostnadsfri vattenanalys. Vår analys ger dig en god indikation på huruvida ditt vatten innehåller oönskade mängder av något ämne. Våra medarbetare kan även se till att du får möjlighet att genomföra en så kallad ackrediterad analys. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt utbud!

Ta hjälp av oss för att rena brunnsvattnet med marknadens mest effektiva vattenfilter. Vi utför även service och har en bra garanti.